1396/06/16  

در اینترنت هدفمند وارد شوید و اصولی استفاده کنید


کنترل روی نظرات و غیرفعالسازی نظرات برای یک مطلب خاص در اینستاگرام

 

همان‌طور که می‌دانید سرویس محبوب اشتراک عکس و ویدئوی اینستاگرام نسبت به دیگر سرویس‌ها از قابلیت‌های محدودتری برخوردار است و این محدودیت‌ها موجب شده در مواردی، افرادی که مطلبی را برای دیگران منتشر می‌کنند با مشکلاتی مواجه باشند! به‌عنوان مثال یکی از این مشکلات کنترل نداشتن روی نظرات و ناتوانی در غیرفعالسازی نظرات برای یک مطلب خاص بوده است.

 

همچنین در مواردی کاربران علاقه‌مندند همچون دیگر شبکه‌های اجتماعی علاوه بر مطلب اصلی، نظرات ثبت شده را نیز لایک کنند و علاقه خود به یک نظر را نشان دهند.

مورد سوم نیز مختص افرادی بود که حساب خود را به حالت خصوصی درآورده، اما کاربری را در فهرست دنبال‌کنندگان خود داشتند و می‌خواستند او را از مطالب خود محروم کنند! (در این شرایط فقط می‌توانستید کاربر را مسدود کنید) دوست دارید با قابلیت‌های جدیدی که برای رفع این محدودیت‌ها به اینستاگرام اضافه شده است آشنا شوید؟ در ادامه شما را با سه قابلیت که راهکار ارائه شده برای این مشکلات هستند آشنا می‌کنیم:

 

لایک در نظرات

لایک کردن در نظرات بسیار ساده است. پیش از هر چیز مطمئن شوید اپلیکیشن اینستاگرام نصب شده روی دستگاه هوشمندتان به آخرین نسخه ارتقا یافته است. در ادامه روی مطلب فشار دهید تا به صفحه جزئیات آن وارد شوید یا روی گزینه‌های View [X] comments یا more فشار دهید.

در بخش نظرات، در مقابل هر نظر یک علامت قلب خاکستری رنگ را مشاهده خواهید کرد. برای لایک کردن هر نظر، کافی است روی این قلب فشار دهید.

 

غیرفعال کردن نظرات

اگر قصد دارید مطلبی چالشی را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک بگذارید، اما نمی‌خواهید بازخوردهای کاربران به مطلبتان در بخش نظرات آن جنجال به‌پا کند، می‌توانید نظرات مطلب را غیرفعال کنید.

مراحل انتشار مطلب را همچون گذشته انجام دهید.

در صفحه تکمیل اطلاعات مطلب، پیش از انتخاب گزینه Share در زیر تنظیمات مربوط به شبکه‌های اجتماعی گزینه‌ای با عنوان Advanced Settings قابل مشاهده است. روی این گزینه فشار داده و گزینه Turn off commenting را انتخاب کنید.

 

حذف دنبال‌کنندگان

اگر حساب کاربری خود را به حساب خصوصی تغییر وضعیت داده‌اید و در این شرایط نیز کاربرانی به مطالب منتشر شده شما دسترسی دارند که تمایلی به این قابلیت ندارید، نیازی نیست به‌طور کل حساب آنها را مسدود (Block) کنید. تنها کاری که در نسخه جدید باید انجام دهید حذف کاربر موردنظر از فهرست دنبال‌کنندگان (Follower) است!

 

به‌این‌ترتیب کاربر هرگاه بخواهد به محتوای شما دسترسی داشته باشد باید دوباره درخواست مجوز دنبال کردن را برای شما ارسال کند که شما می‌توانید با این درخواست موافقت نکنید. (در صورتی‌که حساب شما خصوصی نباشد کاربران پس از حذف نیز بدون نیاز به مجوز می‌توانند دوباره خود را به فهرست دنبال‌کنندگان شما اضافه کنند)

 

به فهرست دنبال‌کنندگان مراجعه کرده و در مقابل نام فرد موردنظر خود روی آیکون گزینه‌های بیشتر که به‌صورت سه نقطه در کنار یکدیگر به‌نمایش درآمده فشار دهید.

 

در پنجره به‌نمایش درآمده گزینه Remove را فشار دهید.

 

به‌همین سادگی فرد موردنظر از فهرست دنبال‌کنندگان شما حذف می‌شود.

 

در صورتی‌که مطلب را پیشتر منتشر کرده‌اید و حالا قصد دارید نظرات آن را غیرفعال کنید کافی است به مطلب موردنظر مراجعه کرده، سپس از بالا سمت راست روی آیکون موارد بیشتر که به‌صورت سه نقطه نمایش داده شده فشار دهید و پس از انتخاب گزینه Advanced Settings قابلیت ثبت نظر را غیرفعال کنید.

منبع:jamejamonline.ir 

پایان مطلب درباره رازهای جذاب اینترنت/ هدفمند باشید...

برچسب ها